Vstaň a poď! Národný kaplán pozýva na T22

  Duchovno, Pozvánka
995

Chceš spoznať nových priateľov, zažiť malé lokálne “Svetové dni mládeže,” spoznať bohatstvo našej cirkvi, naučiť sa nové veci, zabaviť sa, povzbudiť sa vo viere, dostať mnoho impulzov pre svoj život? Vstaň a poď na národné stretnutie mládeže T22 do Trenčína v závere júla, 28. 7. – 31. 7. 2022.

T22 ako predchuť Svetových dní mládeže v Lisabone 2023

Národné stretnutie mládeže sa v podobných rozmeroch koná už po štvrtýkrát. Inšpiráciou pre celonárodné stretnutia sú Svetové dni mládeže, ktoré sa po prvýkrát konali v roku 1986 v Ríme na podnet sv. Jána Pavla II. Najbližšie Svetové dni mládeže sa uskutočnia v roku 2023 v Lisabone. Práve Trenčín sa nám stane ich predchuťou a skvelou prípravou.

Oplatí sa…

Koncerty, prednášky, mladí z celého Slovenska (i zahraničia), duchovné načerpanie, športový a oddychový program, letná pohoda, rozhovory, EXPO povolaní, priatelia na celý život, osobitné stretnutie skautov… Program je skutočne vyplnený. Trenčín sa v tieto dni stane mestom mladých. Predpokladaná účasť je približne 3500 účastníkov.

Koľko ma to vyjde?

Ak sa zaregistruješ online do 30. júna, zaplatíš 39 €. Od 1. júla je to 44 €, ale ak by si chcel ako skaut prispieť svojou službou, môžeš sa prihlásiť aj ako dobrovoľník. V tomto prípade platí pre Teba cena 22 €.

  • Pozor! Registrácia dobrovoľníkov prebieha len do 1. júna.
  • V prihlasovacom formulári, či už ako účastník alebo dobrovoľník, pri položke organizácia/spoločenstvo, prosím, vyplň: Slovenský skauting.

My skauti radi vychádzame z komfortnej zóny, aby sme dostali viac, preto:
Vstaň a zaži T22!

Viac informácií nájdeš tu: https://narodnestretnutiemladeze.sk/


Bráško – Ján Mahút, národný kaplán SLSK pre ICCS