Roverway 2016 sa blíži!

  Zahraničie
2239

1. Home

Roverway 2016 je stretnutie pre Európskych roverov a rangers vo veku od 16 do 22 rokov. Je to jedinečná akcia plná interkultúrnych stretnutí, bohatá na dobrodružstvo. Nasledujúci Roverway 2016 bude celý zameraný na aktívne občianstvo a dobrodružstvo. Ak máš viac ako 22 rokov nezúfaj! Svoje miesto určite nájdeš v International Service Team-e.

2. Informácie

Kedy? 3. – 14. augusta 2016

Kde? Francúzsko – kemp pri mestečku Drocourt v Jambville + Ako účastník absolvuješ cestu podľa spoločného výberu.

Samotný kemp je pri mestečku Drocourt v Jambville.

Koľko to bude celé stáť?

Účastnícke poplatky pre IST sú 290 Eur a pre účastníka RW je cena účastníckeho poplatku pre Slovensko stanovená na 455€ 380€. V tomto poplatku nie je zarátaná cesta na Roverway a späť, tiež v nej nie sú zarátané reprezentačné predmety v podobe nášiviek, šatiek či spoločne zakúpeného oblečenia. Je na diskusii účastníkov, aby sme sa dohodli koľko a čoho budeme potrebovať.

Množstvo informácií nájdeš aj na francúzskom webe www.roverway2016.org.

3. registrácia

Pre organizátorov je o dosť jednoduchšie plánovať takýto veľký event s podrobným zoznamom účastníkov, preto ak si sa už rozhodol/a vyplň prihlášku. Prihlášky uzatvárame už koncom 35. týždňa roku 2015 (tj. 30. augusta 2015).

>> Prihláška <<

4. program

Pre účastníkov (nie IST) je pripravených 6 dní cesty ktoré strávia v malých (40-50 členných) skupinách pre každú delegáciu. Na výber je z niekoľkých križovatiek: IIe-de-France, North, East, Alps, Méditerranée, South west, west. Na ceste bude zhruba 100 takýchto skupín ktoré budú pomáhať v miestnom rozvoji. Všetci účastníci budú rozdelený do 7 skupín podľa voľby križovatky.

medium-pozvanka-rw2016-reklama

Články publikované pod autorstvom časopisu Médium sú texty určené pre cieľovú skupinu v roverskom veku, texty zo starších čísel časopisu, alebo texty bez uvedenia autorstva.
ZDIEĽAŤ