Radcovské fórum 2023 – prihlasovanie spustené

  Pozvánka, Program
988

Neuveriteľný, už 19.-ty, ročník najväčšej akcie pre mladých radcov a podradcov v Slovenskom skautingu sa opäť uskutoční. Tretí septembrový víkend zažije sto radcov množstvo inšpiratívnych workshopov a prednášok, spozná ľudí z celého Slovenska, zabaví sa, zahĺbi a s nadšením začne nový skautský rok. To je čaro Radcovského fóra.

Čo je Radcovské fórum?

F-ormovanie – Radcovské fórum ti ponúkne množstvo inšpirácie do ďalšieho radcovania –zaujímavé a interaktívne prednášky, workshopy, nové informácie, skúsenosti a ešte oveľa viac.

O-riginalita – Radcovské fórum zažiješ len raz. Je jedinečným zážitkom, ktorý sa oplatí. Viac radcov na jednom mieste na Slovensku tento rok nestretneš.

R-adcovanie – Radcovské fórum je pre radcov družín a ich podradcov. Družina je srdcom zboru a radca je ten, kto ju dáva do pohybu. Prines nový vietor do plachiet vášho družinového života.

U-smev – Radcovské fórum je aj o množstve krásnych zážitkov, hier , zábavy a o stretnutí nových ľudí ale hlavne radosti zo skautingu a života.

M-otivácia – Radcovské fórum ťa namotivuje a rozprúdi v tebe energiu. Rozvíjaj sa ty a rásť bude aj tvoja družina.

Bližšie info:

Pre koho: pre radcov a podradcov vo veku od 14 do 17 rokov (vrátane) a maximálne 6 účastníkov za zbor

Radcovské fórum je jedinečná udalosť, ktorej sa môžeš zúčastniť iba raz. Neváhaj a prihlás sa čo najskôr a zaži radcovskú akciu roka.

Kedy: 14.-17.9. 2023 

Kde: v Sládkovičove (areál Vincov Háj)

Cena: 47/osoba (vrátane trička)

Ako sa prihlásiť: vyplň online PRIHLÁŠKU 

Prihlasovanie sa končí naplnením počtu 100 účastníkov alebo 24. augusta. 

V prípade otázok nás neváhaj kontaktovať na rf@skauting.sk.

ZDIEĽAŤ