Máme zástupcu Náčelníka SLSK

  Skauting
689
Foto: Matej Móder - Gentleman /Marián Suvák/

Nový náčelník si spomedzi ďalších členov N-SLSK vybral svojho zástupcu. Stal sa ním Matej Móder – Gentleman. V nasledujúcich riadkoch sa vám sám predstaví. 

Ahojte, volám sa Matej Móder, skautským menom Gentleman. Som človek, ktorý sa zaujíma o všetko, veľa vecí ma baví a všetko chcem vedieť a pochopiť. Mám vyštudovanú robotiku a kybernetiku a pracujem ako developer. Mám rád Lego, som veľkým hráčom hier – stolných aj počítačových, rád čítam knihy, pozerám filmy, seriály a dokumenty. No a v neposlednom rade som syn, brat, partner a v budúcnosti budem dúfam aj otec.

Moja skautská cesta

Svoju prezývku, som dostal ešte ako sedemročný. Odvtedy som mal so skautingom bližší, aj vzdialenejší vzťah. Dnes je skauting moja neodmysliteľná súčasť. Prešiel som si v ňom mnohými funkciami – od vĺčaťa a skauta, cez radcu až po oddielového a táborového vodcu. Zapájal som sa v oblasti, organizoval som radcovský kurz a dodnes je moje miesto vo VLŠ Planéta. Moja cesta ma teraz doviedla až do Náčelníctva a do pozície zástupcu náčelníka. Dúfam, že budem dobrou pravou rukou bratovi náčelníkovi, že za nasledujúce tri roky ešte zrýchlime tempo, ktorým sa skauting posúva vpred a priblížime ho vízii veľkej, otvorenej a modernej organizácie, ktorú zo Slovenského skautingu chceme mať.

Je veľa vecí, o ktorých sa s vami rád porozprávam, tu na to však nie je miesto. Budem preto rád ak ma kedykoľvek s čímkoľvek oslovíte a môžeme spolu debatovať.

So stiskom ľavice, Gentleman

ZDIEĽAŤ