ScoutShop.sk predstavil úplnú novinku. Skautské opasky

  Promo
2342

Presne pred 111 rokmi, 1. augusta 1907, táborilo pod vedením Lorda Roberta Baden-Powella na anglickom pobreží úžiny La Manche, na ostrove Brownsea, 20 chlapcov. Bol to prvý skautský tábor na svete. A práve dnes, na výročie tohto dôležitého historického míľnika, predstavuje skautský internetový obchod ScoutShop.sk exkluzívne skautské opasky v koženom prevedení.

Nie je to náhoda, že práve dnes, 1. augusta, si pre nás ScoutShop.sk pripravil špeciálnu novinku v podobe skautských opaskov. Tento dátum totiž môžeme považovať za deň, kedy vznikol skauting. A to treba samozrejme patrične osláviť. Teraz si však v pokoji vychutnajte prvé zábery tohto dlho pripravovaného produktu, ktorý, ako veríme, potešíte svojou prítomnosťou nejeden skautský šatník.

Prejsť do obchodu

Kožený pás je dostupný v troch farebných prevedeniach a dvoch dĺžkach 105 cm a 120 cm. Je vyrobený na Slovensku z trieslom činenej hladenice.

  • veľkosť M: kožený pás dĺžky 105 cm je vhodný pre použitie pre obvod pásu ideálne od 69 do 88 (maximálne 93) centimetrov.
  • veľkosť L: kožený pás dĺžky 120 cm je vhodný pre použitie pre obvod pásu ideálne od 84 do 103 (maximálne 108) centimetrov.

Na každom koženom páse je na oboch koncoch šesť dierok, ktoré sú od seba vzdialené 2,5 cm. To znamená, že pre každú veľkosť viete nastaviť až 11 rôznych dĺžok.

Na kovovej pracke je vyobrazená slovenská skautská ľalia a po obvode nápis SKAUT a heslo skautov Buď pripravený!, ktoré spoločne vytvárajú známy dizajn niekdajšieho obľúbeného skautského opasku. Ten bol posledné roky skôr historickým kúskom starších skautov a skautského múzea. Rok 2018 je však rokom návratu a dostupnosti tohto legendárneho doplnku medzi súčasnú generáciu skautov.

Sú len dve možnosti, buď tento opasok chceš alebo ho už máš.

Kúpiť skautský opasok

Koordinátor Betlehemského svetla na Slovensku
ZdrojScoutShop.sk
ZDIEĽAŤ