Zahraničné novinky 4/2022

  Pozvánka, Zahraničie
746

Zahraničná rada Slovenského skautingu Vám prináša tie najdôležitejšie novinky z diania svetových skautských organizácií WOSM, WAGGGS A ICCS/ICCG, ktorých sme ako Slovenský skauting členom.

Svetové jamboree 2023 – Kórea

Zháňame posledných 16 účastníkov! Neváhaj a prihlás sa, nech to stihneš! Už po 25-krát sa uskutoční svetové jamboree a ty môžeš byť pri tom! Ak máš zatiaľ prázdny kalendár na leto 2023, tak čítaj ďalej.

  • Kto: účastníci (14 – 17 rokov počas jamboree)
  • Kde: SaeManGeum, Južná Kórea
  • Kedy: 1. – 12. august 2023
  • Koľko: účastnícky poplatok 450€ + cestovné

Prečítaj si viac o jamboree tu.

Prihlasovať sa môžete pomocou formuláru.

Explorer belt 2022

Prihlasovanie predĺžené! Nenechaj si ujsť najväčší skautský puťák tento rok na hraniciach s Poľskom! Prihlás seba a svojich kamošov do konca apríla 2022

Pre viac informácií si prečítaj tento nabúchaný článok!

Prihlasovanie je cez formulár.

Azimuth – O krok bližšie k zahraničiu

Počul/a si už o Azimuthe? Pomocou tejto novej internetovej platformy si nájdeš ubytovanie, pen friends, jamboree, zahraničné akcie, exchanges (medziorganizačné výmenné pobyty), zahraničné tábory a mnoho ďalšieho len pomocou pár klikov! Azimuth ti uľahčí život aj keď vlastníš skautskú chatu, táborisko, hľadáš kamoša na dopisovanie alebo hoci aj zahraničného skauta na tábor. Na portáli vieš ako vyberať tak aj ponúkať.

  • Podmienka je jediná – byť registrovaným členom Slovenského skautingu.

Registruj sa už teraz na stránke www.azimuth-weconnect.eu/en/ a buď o krok bližšie k zahraničiu!

Na ktoré Jamboree ísť? 

Ešte nie si rozhodnutý/á, na ktoré jamboree poputuješ? Nestihol/a si sa prihlásiť včas? Pozri si tento praktický zoznam jamboree 2022, plný takých, ktorých sa ešte stále môžeš zúčastniť!

POZOR!

Páčia sa ti Zahraničné novinky? Pridaj sa do FB skupiny Medzinárodná dimenzia skautingu, kde budeš dostávať spoľahlivé informácie o príležitostiach v zahraničí každý týždeň.