Objednaj si nový nástenný kalendár na rok 2017

  Ústredie
1852

Chceš mať všetky dôležité termíny pohromade? Je tvojím cieľom mať prehľad v tom čo ťa čaká? Nechceš zabudnúť na skautské meniny (alebo prezývkoviny) svojich kamarátov?

Začiatkom tohto roka sme opäť vydali nástenný skautský kalendár vo formáte A1, ktorý so všetkým vyššie spomenutým rád pomôže. Dostatok priestoru na vlastné poznámky, či dôležité dátumy skautských podujatí a dôležitých termínov je súčasťou tohto užitočného plagátu, ktorý by ti nemal chýbať.

Cena

Jeden kus nástenného skautského kalendára na rok 2017 dostaneš za neuveriteľných 50 centov, ku ktorým si musíš ešte pripočítať poštovné a balné. To je pri objednávke jedného kusu vo výške 1€, od dvoch do deviatich kusov zasa 1,40€. Dohromady tak za jeden kalendár zaplatíš 1,50€, za dva 2,40€, za tri 2,90€, za štyri 3,40€, za päť 3,90€, za šesť 4,40€, za sedem 4,90€, za osem 5,40€ a za deväť kalendárov dáš 5,90€. Pri odbere od desiatich do devätnástich kusov si k jednotkovej cene za kalendár pripočítaj 2€ za poštovné.

Pri osobnom vyzdvihnutí na ústredí Slovenského skautingu na Mokrohájskej ceste 6 v Bratislave zaplatíš len za cenu kalendára.

Podrobné informácie o realizácii platby nájdeš v e-maile, ktorý ti bude doručený po odoslaní formulára.

Kalendár do každého zboru

Začiatkom minulého mesiaca – februára sme posielali každému zborovému vodcovi dva kusy (do väčších zborov tri kusy) tohto nástenného kalendára. Klubovne, by ste tak mali mať zabezpečené. To vám však nebráni si ho zavesiť aj doma na stenu.



Odporúčanie tejto trojky netreba brať na ľahkú váhu.


Meno*

E-mail*

Adresa doručenia (ulica, číslo domu, mesto, PSČ)

Počet*
x kalendárov na rok 2017

Cena*


Máme skladom ešte posledných pár kusov týchto tričiek s legendárnou potlačou. Ak ti sadne veľkosť a vezmeš ho, tak ti k nemu pribalíme kalendár zadarmo!

Koordinátor Betlehemského svetla na Slovensku
ZDIEĽAŤ