Družina roka 2015: Závod o zlatú labu začína!

  Skauting
3061

Jastrabi, Ha-Ha-Ha, Bobri, Čajky, Spoločenstvo prsteňa, Ovečky a … možno práve vy! Kto bude ďalšou Družinou roka?

Po roku nadišiel čas pre všetky odvážne skautské družiny, aby sa opäť postavili na štartovaciu čiaru. Po minuloročnej expedícii na Mount Everest prichádza jedinečný závod. Tento rok budú družiny súťažiť o trofej, a to nie hocakú, ale rovno u zlatú labu. Závod nebude ľahký, ale nie je nezdolateľný. Čakajú na vás úlohy v troch internetových kolách a ak preukážete potrebné vedomosti, brány finále sa otvoria pre šiestich najlepších. Ak ste radca, alebo člen družiny, neváhajte ani minútu a povedzte o tejto skvelej možnosti ostatným. Je čas prijať výzvu a prihlásiť sa!

Registrácia prebieha od 9. marca a pokračuje aj počas prvého internetového kola. Nenechávajte si to však na poslednú chvíľu, aby ste mali dostatok času na riešenie úloh.

Každým vaším krokom môžete byť bližšie k zlatej labe a k titulu Družina roka. Neváhajte, prihláste sa teraz!

Zapojiť sa môže každá družina, ktorá spĺňa podmienky súťaže. Všetky informácie o súťaži a prihlášku nájdete na stránke www.druzinaroka.skaut.sk.

Harmonogram

Online registrácia od 9. marca
Prvé online kolo od 23. marca do 12. apríla
Druhé online kolo od 13. do 26. apríla
Tretie online kolo od 27. apríla do 10. mája
Finálové kolo 22. mája až 24. mája

Pre víťazov sekera Fiskars

Na víťazov čaká jedinečná sekera z limitovanej edície od spoločnosti Fiskars. je to vôbec prvýkrát za ostatné ročníky, čo je cena pre výhercov oznámená vopred, a tak predpokladáme, že radosť a chuť súťažiť bude o to väčšia.