Programová rada obnovuje svoj Informačník

  Program
1644

Možno ste sa aj vy na prelome rokov 2015 a 2016 dostali k Informačníku, ktorý spoločne tvorili Rada pre vzdelávanie a Programová rada. Tento dokument prinášal členom aktuality z oboch rád na jednom mieste.

V súčasnosti ako Programová rada využívame na komunikáciu hlavne stránku www.skaut.sk. Aby členovia a členky Slovenského skautingu mohli priebežne nájsť všetky novinky z programu na jednom mieste, rozhodli sme sa v približne 3-mesačných intervaloch vydávať krátky elektronický Informačník.

V každom Informačníku nájdete dve sekcie – Novinky a Program 2.0. Sekcia Novinky predstavujú súhrn všetkých vydaných programových prvkov za posledné obdobie a prípadne zmeny v už existujúcich. Sekcia Program 2.0 je určená pre oblastné programové spojky a všetkých tých, ktorí chcú posunúť svoju činnosť na novú úroveň. Oblastné programové spojky sa snažia aplikovať tieto veci z tejto sekcie do činnosti oddielov a zborov v ich oblasti.

V štyroch skautských oblastiach po novom fungujú oblastné programové spojky (OPS).

  • Bratislavská skautská rada: Jana Hrvolová (Tarhoňa) – jana.hrvolova@skauting.sk
  • Západoslovenská skautská oblasť: Filip Šefara (Stein) – filip.sefara@gmail.com
  • Žilinská skautská oblasť: Samuel Štefan Mahút (Korbáčik) – skautsky.korbacik@gmail.com
  • Podtatranská skautská oblasť: Adam Korkos (Lego) – korkos6@gmail.com

V prípade otázok ohľadne programu ich neváhajte kontaktovať! Taktiež im môžete napísať, ak chcete Programový Informačník dostávať vždy, keď vyjde.

Vydali sme už dva diely Informačníka, ktoré si môžete stiahnuť tu:

Predseda Programovej rady Slovenského skautingu.
ZDIEĽAŤ