NOXeriál: Jofrey na snehu!

  Program
1505

Jofrey využil nízke decembrové teploty na ďalší postup vo svojom NOXovaní a vrhol sa na jednu z najdobrodružnejších foriem – na snehu.

Jofrey: NOX #3 – Na snehu

31.12.2017 som sa vybral noxovať, aj z núdze, pretože sa končil december. Ale hlavne kvôli zážitku. A oplatilo sa! Z kopca bolo vidno pekné divadlo. Pôvodný plán bol ísť na miestnu rozhľadňu, ale pretože tam bola hustá hmla a nebolo by vidieť žiadne ohňostroje, tak som zmenil plány. Po skončení ohňostrojov som s radosťou zaspal. Po niekoľkonásobnom prebúdzaní som konečne vstal do sviežeho rána. A naskytol sa mi pekný pohľad. Potom som sa pobalil a odišiel domov.
Ono to môže vyzerať, že som pozbieral všetok sneh z okolia, aby som mohol spať na snehu, ale večer ho tam bolo omnoho viacej, len sa trochu roztopil. Nebyť celty, do ktorej som sa zabalil, bol by som asi zmokol. A zabudol som sa zmieniť, že som spal pod holým nebom, ktoré sa zázračne vyjasnilo počas noci a mesiac žiaril neúnavne celú noc.

Silvestrovské nočné divadlo

Ako na Nový rok, tak po celý rok. Premrznuto?

Skvelé ráno prvého dňa roku 2018

O týždeň vám prinesieme prvé dobrodružstvo od novej prispievateľky – Kiky zo 78. zboru Tatranskí orli Poprad.

Ak ste sa sami podujali plniť voľný programový modul NOX alebo NOX+, neváhajte a pošlite nám krátky popis aj s niekoľkými fotkami či videom na mail program@skauting.sk.

Kompletné znenie podmienok pre voľný programový modul NOX nájdete po kliknutí na skauting.sk.

Predseda Programovej rady Slovenského skautingu.
ZDIEĽAŤ