NOXeriál: Realizačný tím Equilibria v Raji!

  Program
1340

Na mnohých vzdelávacích akciách Slovenského skautingu majú účastníci možnosť načerpať zo studnice múdrosti a sebapoznania. Avšak nielen to – dokonca si môžu aj plniť voľný programový modul NOX 🙂 Tak to bolo i v prípade Líderskej rangerskej školy Equilibrium, ktorá ten rok otvorila už svoj piaty ročník. Zahanbiť sa však nedal ani realizačný tím tejto dobrodružnej a zážitkovej vzdelávačky.

LRŠ Equilibrium: NOX #1 – V Slovenskom raji

Líderská rangerská škola Equilibrium je známa tým, že organizuje svoje víkendy na miestach, ktoré sa dajú nazvať – silné. Prvý víkend ročníka 2017 sa napríklad uskutočnil v srdci Slovenského raja, neďaleko krásnej a rozľahlej Veľkej Poľany. Stráviť tu prvú NOX noc tohto roku? Veď inak sa ani nedá!

A tak sme sa v zložení Jany, Lego, Gekon a Vegeta vybrali pripraviť si útulné ležovisko priamo pod hviezdnou oblohou. Bol marec, takže teplota sa ani zďaleka nepribližovala príjemným letným nociam. Avšak pomocou tipov a trikov, ktoré sme počas rokov systémom pokus-omyl nabrali, dopadla noc nadmieru dobre. Veď čo môže byť krajšie, než sa zobudiť do slnečného dňa, plného sviežeho jarného vzduchu!

Do NOXovania!

Skauti z Vranova nad Topľou sa rozhodli, že sa do súťaže zapoja tiež a poslali nám opis ich prvého NOXu pri hrade Čičva. Prečítať si o ňom môžete už budúci utorok!

SÚŤAŽ

Podeľte sa aj vy so svojimi NOX dobrodružstvami. Pošlite krátky príbeh spoločne s 2 až 3 fotkami alebo videom na mailovú adresu program@skauting.sk. Zo všetkých prispievateľov vyberieme jedného výhercu. Zasielať príspevky môžete do 31.5. 2017.

Súťažíme o kempingovú sekeru Fiskars X7, ktorú do hry venovala firma Fiskars Slovensko.

Kompletné znenie podmienok pre voľný programový modul NOX nájdete po kliknutí na skauting.sk.

Predseda Programovej rady Slovenského skautingu.
ZDIEĽAŤ