Môžete sa začať tešiť na Sympózium

  Pozvánka
2190

…bude, ako ešte nebolo!

Srdečne vás, milé naše skautské sestry a milí naši skautskí bratia, pozývame na premiérové podujatie, na ktorom budú vítaní všetci, pre ktorých skauting niečo znamená.

Rozmýšľali ste niekedy, čo sa stane, ak spojíte TedX, skautské jamboree, okrúhle stoly, hollywoodsku premiéru, ľudové pranostiky, kaviarenskú pohodu a skautskú víkendovku? My áno a tak vzniklo Sympózium.

Mix obsahov, foriem, atmosfér a predovšetkým ľudí. Priestor na stretnutia, spoznanie, inšpiráciu, motiváciu, osobný aj skautský rozvoj, vzdelávanie.  Sympózium.

Otvorené všetkým, ktorých zaujíma skauting, ktorí sú v ňom aktívni na rôznej úrovni, ktorí sa chcú naučiť a dozvedieť niečo nové. Otvorené všetkým vodcom, činovníkom, absolventom LRŠ a VLŠ, členom rád, alebo len tak – členom.

Na programe budú prednáškové a inšpiratívne bloky, aktivity, hry a zážitky, diskusie, živé recenzie, tvorivé pracovné skupiny, ale aj priestor na neformálne pokecanie so spíkrami a hosťami (nielen zo skautských kruhov), či spoločenské spoločné vyžitie.

To najdôležitejšie, čo treba aktuálne vedieť:

  • Strávime spolu víkend 9.-11.10.2015
  • Nebudeme v Bratislave ani v Košiciach
  • Vítaný je každý, kto už niekedy oslávil svoje 17. narodeniny
  • Prihlásiť sa môžete na tomto linku: bit.ly/1EEW5Oq
  • Organizačný tím je k dispozícii na e-mailovej adrese: sympozium@skauting.sk
  • Bude to topka 🙂

Tešíme sa na vás

za organizátorov
Lucia Jakubíková – Luky

Sympózium je motivačno-vzdelávacia akcia organizovaná z národnej úrovne pod gesciou Rady pre rozvoj v spolupráci s Programovou radou a Radou pre vzdelávanie. Organizáciu koordinuje tím Baobab, jednotlivé oblasti a témy budú pokrývať rôzne tímy.

Články publikované pod autorstvom časopisu Médium sú texty určené pre cieľovú skupinu v roverskom veku, texty zo starších čísel časopisu, alebo texty bez uvedenia autorstva.
ZDIEĽAŤ