Staň sa filmovým porotcom

  Pozvánka
1436

Máš 12 až 14 rokov? Baví Ťa pozerať filmy? Nebojíš sa vyjadriť svoj názor? Ak si odpovedal/a trikrát áno, môžeš sa práve Ty stať porotcom na udeľovaní Ceny mladého publika (Young Audience Award) 2015 pre najlepší európsky film!

Staň sa filmovým porotcom práve Ty! Príď, pozri si tri filmy a vyber ten najlepší
European Film Award – Young Audience Award Bratislava 2015

Chceš to skúsiť? Vyplň tento formulár do 15. apríla.

Všetky informácie o podujatí najdeš na www.visegradfilmforum.com.

3. mája môžeš potom zažiť v Artkine za Zrkadlom (DK Zrkadlový Háj) jedinečnú atmosféru pri pozeraní nominovaných filmov spolu s porotcami z ďalších viac ako 20 krajín v ten istý čas. Na jeden deň sa staneš porotcom Európskej Filmovej Akadémie a budeš hodnotiť tri vybrané filmy.

Okrem toho budeš mať možnosť o nich diskutovať s rôznymi filmovými profesionálmi, dozvedieť sa viac o tvorbe filmu a počas prestávok sa môžeš vidieť cez videokonferenciu s porotcami v ostatných európskych mestách.

Filmy budeš môcť naraz pozerať s ostatnými porotcami ktorí budú napríklad v Prizreni (Kosovo), Rige (Lotyšsko), Štokholme (Švédsko), Sofii (Bulharsko), Tbilisi (Gruzínsko), Tel Avive (Izrael), Valletta (Malta), Wroclawe (Poľsko), Barcelone (Španielsko), Belehrade (Srbsko), Budapešti (Maďarsko), Cluji (Rumunsko), Erfurte (Nemecko), Izole (Slovinsko) a Londýne (Veľká Británia).

Vybrané filmy pre tento ročník sú:

 

ZDIEĽAŤ