Vieš, čo majú spoločné Sherlock Holmes a Gandalf?

  Pozvánka
1528

No, skoro nič. Až na fakt, že obaja boli súčasťou vašich najlepších etapových hier. Etapové hry by mali byť významnou súčasťou skautského sveta.  Ale, ako spraviť naozaj kvalitnú etapovku? A prečo vlastne? Ak vo vášmu oddielu či zboru chýba motivácia, inšpirácia alebo chuť do života, všetko toto môže zmeniť etapova hra. Vyrobiť kráľovsky dobrú etapovku je však umenie. Preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás Kurz tvorby etapových hier. Počas troch dní, budete zasvätení do tajomstiev symbolického rámca, malej a veľkej dramaturgie, výroby kostýmov, no čo je najdôležitejšie, na vlastnej koži zažijete dobrodružstvo, adrenalín a silu etapovej hry.  Ak máš pocit, že všetko toto sa ťa akosi dotýka, vyplň prihlášku a nechaj sa uniesť do sveta etapových hier!

Všeobecné informácie

Kurz je určený pre členov oddielových a zborových rád, ktorí sa aktívne podieľajú na činnosti oddielu či zboru.  Zameriava sa na tvorbu dlhodobých etapových hier (polročné oddielové/družinové/zborové etapovky).  Voľných je len 20 miest, preto je dôležité vyplniť prihlášku čo najskôr.

Dátum konania kurzu: 15.-17.mája 2015
Miesto: Banská Štiavnica
Cena: 12 eur
>> Prihláška <<

Články publikované pod autorstvom časopisu Médium sú texty určené pre cieľovú skupinu v roverskom veku, texty zo starších čísel časopisu, alebo texty bez uvedenia autorstva.
ZdrojSafari
ZDIEĽAŤ