Kvalita láka na množstvo benefitov

  Pozvánka
1540

Druhý májový víkend sa v Banskej Štiavnici uskutoční vylepšené štvrté pokračovanie populárnej inšpiratívno-vzdelávacej akcie v názvom SOK (Seminár O Kvalite). Tentokrát v novom šate s trefnejším názvom Kvalita – cesta k úspechu. Organizátori ponúkajú okrem kvalitných prednášok a zmysluplne využitého času aj na iné benefity.

Vždy aktuálne témy

Aké sú nové trendy? Čo zaujíma dnešné deti? Ako využiť skautskú prax v bežnom živote? Praktické zaujímavé nápady na spestrenie skautingu vo vašom oddiele načerpáte práve na Kvalite. Na cestu kvality vás navedú skúsení inštruktori a odborníci Slovenského skautingu. Ponúknuté vám bude čerstvé, aktuálne, užitočné témy prednášok. Ročník 2014 je zostavený tak, aby ulahodil každému účastníkovi. Prednášky sú rozdelené do troch okruhov so zameraním na program, vzdelávanie a manažment oddielu. Pridalo sa aj niekoľko tém, ktoré priamo nesúvisia so skautingom.

Z akcie si určite každý odnesie veľkú dávku inšpirácie a nápadov.

Preplatené cestovné

Ak niekto váha, či ísť, alebo neisť, tak je tu jedno nezanedbateľné lákadlo, ktoré pomôže vyvážiť misky váh nerozhodnosti na správnu stranu. Prvých desať účastníkov, ktorí sa zaregistrujú prostredníctvom prihlášky získajú toptiž automaticky preplatenú cesta na a z akcie.

Ďalších desať šťastlivcov sa bude môcť k tejto „odmene“ dostať počas prednášok, workshopov, či hier priamo počas víkendu v Banskej Štiavnici.

Zľavy v Banskej Štiavnici

Okrem historickej hodnoty tohto malebného mesta bude možné vyskúšať aj miestne podniky, kaviarne, či čajovňu. Špeciálne pre toto podujatie s kvalitnou skautkou zľavou. Informácie a postupne pridávaných ponukách zliav sú dostupné v novinkách na internetovej stránke www.kvalita.skauting.sk.


Základné informácie o Kvalite

Dátum: 9. – 11. máj 2014
Miesto: Banská Štiavnica
Účastnícky poplatok: 18 €
Max. počet: 60 účastníkov
Prihlásenie: do 27. apríla
Web stránka: www.kvalita.skauting.sk


Články publikované pod autorstvom časopisu Médium sú texty určené pre cieľovú skupinu v roverskom veku, texty zo starších čísel časopisu, alebo texty bez uvedenia autorstva.
ZDIEĽAŤ