Vezmi partiu a prihlás sa na Roverhood

Pozvánka, Program
682

Už si počul o Roverhoode? Že nie? Tak čítaj ďalej. Že áno? Aj ty čítaj ďalej, keďže tu sa dozvieš viac o akcii, ktorú odporúča každý doterajší účastník.

Možno si si už na Facebooku či Instagrame všimla/všimol profil “Roverhood.sk”. Ak náhodou nie, odporúčame ti to rýchlo napraviť. Roverhood je totiž úplne nová akcia určená pre aktívnych mladých ľudí zvyknutých veľa dávať a nie vždy aj niečo dostávať. Za jej vznikom stojí partia o trochu menej mladých ľudí, ktorí by chceli ľuďom v roverskom veku ponúknuť priestor na načerpanie nielen nových síl, no aj motiváciu či inšpiráciu do svojho ďalšieho skautského aj neskautského života.

Diskusie, prednášky a workshopy na zaujímavé a súčasné témy, priateľstvá s ľuďmi z ostatných kútov Slovenska, služba miestnej komunite, množstvo zábavných aj poučných hier či oddych na pláži – to všetko môžeš zažiť na Roverhoode. Je len na tebe, či prídeš a  čo si z bohatej ponuky vyberieš. Avšak desať z deviatich budúcich účastníkov ti odporúča sa čím skôr prihlásiť na prvý ročník! Slovami imaginárneho účastníka neexistujúceho minulého ročníka: “Najlepšia akcia na akej som kedy nebol!”

Tak neváhaj a “príď sa odpočiniť”!

Praktické informácie:

Kedy: 14. 9. – 17. 9. 2023
Kde: Biele Karpaty (presné miesto včas odhalíme)
Za koľko: od 50 € (pre viac informácií sleduj web a sociálne siete)
Pre koho: pre mladých ľudí aktívnych v Slovenskom skautingu (nie nutne registrovaných členov) primárne vo veku 18 – 25 rokov

Prihlasovanie beží do naplnenia kapacity 50 účastníkov.

Prihlášku a ďalšie informácie nájdeš na stránke www.roverhood.sk.

predsedníčka Programovej rady Slovenského skautingu
ZDIEĽAŤ