Už máš plány na ďalší rok?

  Pozvánka, Zahraničie
1801
Foto: Miroslava Petrášová

Scout Moot v Írsku ako aj iné akcie si prešiel menším posunutím, keďže človek mieni a corona mení. Slovenský kontingent stále hľadá dobrodružných roverov, ktorí sa vydajú na svetový Moot do Írska a spoznajú celý svet na jednom mieste.

Írsko je krajina nie len krásnej prírody, prímorských mestečiek ale aj skvelej kultúry a vynikajúcej kuchyne. Takto o rok bude Slovenský kontingent vrcholiť s prípravami na už 16. svetové stretnutie roverov – Scout Moot.

Čo ten Scout Moot je?

Je to akcia určená pre roverov (18-26 rokov), ktorí sa tiež chcú stretávať, spoznávať kultúru a svet. Scout Moot sa podobne ako Jamboree koná raz za štyri roky, vždy v inej krajine sveta. Moot nie je až taká veľká akcia, ale tiež sa jej pravidelne zúčastňuje niekoľko tisíc roverov. Zvláštnosťou Scout Mootu je program, ktorý sa neodohráva celú dobu na jednom spoločnom mieste. Časť akcie prebieha v menších medzinárodných skupinách a pozostáva z putovania krajinou a účasti na dobrovoľníckych projektoch a spoznávania miestnej kultúry.

V skratke

  • Scout Moot
  • Írsko – Dublin
  • 18. – 28.7. 2022
  • Účastník: 18 – 26
  • IST (člen medzinárodného staffu): 26+
  • Prihlasovanie
  • FB kontingentu: www.fb.com/SLOVAKcontingent
  • Kontakt: scoutmoot@skauting.sk

Neboj sa, nie je to nič náročné…

Veľa ľudí odrádza mnoho faktorov, ale my všetky tieto vravy zmietneme zo stola! Aj keď možno putovná časť akcie znie náročne, v skutočnosti to stojí za to a bude o teba postarané ako treba. Počas celej akcie máš zabezpečené rôzne alternatívy programu, takže je len na tebe, ktorú z náročností trás si vyberieš.

Cena akcie je síce vysoká, ale veríme, že ani toto nikoho neodstraší, lebo predsa len máme stále viac ako rok času a to ti dáva možnosť sa dohodnúť na individuálnych splátkach s kontingentovým tímom, ktorý s tebou skonzultuje akékoľvek podmienky. Sme skauti a takéto akcie nám prinášajú zážitky na celý život a my preto veríme, že finančná stránka akcie by nemala nikomu brániť v tom, aby si plnil sny!

Ak ťa to zaujalo, určite si zapíš dátum: 18 – 28.7. 2022, otvor prihlášku a vyplň formulár!

Radi vás uvidíme!

ZDIEĽAŤ