Intercamp 2020 a Cesta po Európe

  Pozvánka, Zahraničie
2008

Koniec školského roka sa dá užiť aj v zahraničí a so skautmi z celej Európy. Že ako? Slovenskí skauti sa opäť chystajú na medzinárodný skautský tábor – Intercamp 2020. Tento krát sa vyberieme až do Anglicka, kde nás čaká pestrý program a cestou veľa zážitkov. 

Priprav sa, že vyrazíme už okolo 26.5.2020, kedy sa chystáme aj na malý výlet po Európe, kde navštívime významné metropoly. Cesta autobusom do Spojeného Kráľovstva trvá dlho, preto nás neminú zástavky ako Brusel či Londýn. Neskôr zakotvíme na samotnom Intercampe na juhovýchodnom pobreží Anglicka v Quex Parku. Cestou späť zájdeme aj do Amsterdamu, čím si zaspomíname na minuloročný Intercamp. Predpokladáme, že na Slovensko dorazíme 3.6.2020.

Ako každý výlet, tak aj tento niečo stojí. Predbežná odhadovaná cena je zatiaľ 200€, ktorá sa ešte môže meniť. V sume máš automaticky cestu, poplatok za Intercamp, stravovanie počas Intercampu ale aj program.

Fungovať budeme veľmi jednoducho. Pôjdeme vo viacerých patrolách, tie budú mať svojho dospelého patrol lídra, ktorý s nimi bude absolvovať program a bude ich mať na starosť. Vek účastníka musí byť 11r. – 16r..

Ak sa chceš prihlásiť do medzinárodného staffáckeho tímu, musíš mať najmenej 18 rokov.

Práve sme spustili prihlasovanie a preto je najvyšší čas dať dokopy patrolu a nezmeškať deadline. Prihlasovanie ukončíme 19.1.2020.

Prihlášky nájdeš tu

Veríme, že sa spolu stretneme. Nezabudni si skontrolovať, či máš platný pas a vyplň prihlášku. Pre viac info sledujte naďalej zvesti, alebo sa môžete písať na mail mirpet011@gmail.com.

Tešíme sa na každého! 
Realizačný tím na Intercamp 2020