Program Skautského inštitútu

  Pozvánka
1062

Prečítajte si viac o plánovaných podujatí Skautského inštitútu na najbližšie obdobie. Prejdeme sa židovskými dejinami Bratislavy a pripomenieme si 30 rokov slobodného skautingu. 

IWalks – interaktívna prechádzka – 28.11. (Bratislava)

V spolupráci s Nadáciou Milana Šimečku organizujeme IWalks – interaktívnu prechádzku židovskými dejinami Bratislavy. Prejdite sa s nami miestami špecificky spätými so židovskými dejinami v Bratislave pred a počas holokaustu. Pomocou audiovizuálnych svedectiev budete krok po kroku sledovať, ako sa spolunažívanie ľudí rôznych národností v medzivojnovej Bratislave zmenilo v diskrimináciu a izolovanie jednej časti jeho obyvateľstva v období slovenského štátu.

Počet účastníkov je obmedzený, preto sa nezabudnite prihlásiť do nedele 24.11. prostredníctvom tohto formuláru. 

Premietanie filmu: Hledání lilie – 2.12. (Bratislava) 

Pri príležitosti nielen výročia Nežnej revolúcie, ale aj 30 rokov slobodného skautingu Vás pozývame na premiéru filmu z dielne českého Skautského institutu Hledání lilie. Premiéry sa budú konať vo viacerých mestách Českej republiky a i v Bratislave v rovnaký deň a v rovnaký čas. Do premietania sa taktiež zapojí Východoslovenská skautská oblasť. Ak máš záujem sa zapojiť taktiež, ozvi sa nám! 

Sleduj nás na sociálnych sieťach, a neujdú Ti žiadne z plánovaných diskusií. 

#SiNaSlovensku 

ZDIEĽAŤ