Dni dôvery – Taizé na Slovensku

  Pozvánka
1167

Chcel si ísť na Skautský týždeň v Taizé, ale nikdy Ti nevyšiel čas? Alebo chceš najskôr spoznať o čom život v komunite v Taizé je? Prídi do Pezinka na Dni Dôvery, kde život z Taizé príde priamo za Tebou!

  • Kedy: 23.-25.11.2018 v Pezinku

O čo presne ide?

Celoslovenské ekumenické stretnutie, s programom na štýl Taizé – 3x modlitba, Bible introduction priamo od bratov z Taizé (brat Francis a brat Jean-Daniel), zdieľanie v skupinkách, poobede workshopy (Pavel Helan, brat Norbert a bicie, chlapci z komunity Cenacolo, chválový tanec a iné ). Ubytovanie bude v hostiteľských rodinách.

Všetky informácie stránke a aj možnosť registrácie nájdete na webovej www.dnidovery.sk alebo na facebookovej udalosti, či instagrame.

V piatok sa pri tejto príležitosti bude konať pohodový večer, kam príde ako hosť Tomáš Horváth porozprávať o Taizé a následne budú organizátori dní dôvery rozprávať čo nás teda na stretnutí čaká.

Ak by ťa program Dní dôvery zaujal a chcel by si vyskúšať i pravú skautskú verziu, neváhaj a pridaj sa budúci rok na Skautský týždeň v Taizé! Všetky potrebné informácie nájdeš TU.

Články publikované pod autorstvom časopisu Médium sú texty určené pre cieľovú skupinu v roverskom veku, texty zo starších čísel časopisu, alebo texty bez uvedenia autorstva.
ZDIEĽAŤ