Na nových vlnách skautingu v Maďarsku

  Pozvánka
1392
Foto: Štěpán Hašek

Stredoeurópske jamboree (ďalej len CEJ) je zahraničná akcia organizovaná raz za dva roky, na ktorú sa schádzajú skauti z celej strednej Európy. V organizovaní tejto akcie sa vždy striedajú krajiny V4.

Tento rok sa koná v Maďarsku v Szalki-sziget, Dunaújváros. Je to na rieke Dunaj, je tam plťkársky klub, budeme bývať v stanoch, je tu mnoho pekných pamiatok v okolí k pozretiu.

  • Termín: 24.júla- 4.augusta 2018

Využi možnosť pridať sa k slovenskému kontingentu na túto jedinečnú akciu, kde zažiješ nezabudnuteľné zážitky, spoznáš nových priateľov a precvičíš svoju angličtinu.

Môžete sa hlavne tešiť na ceremoniály, ktoré sa konajú vždy na začiatku a na konci akcie a ktorých cieľom je všetkých privítať a začať akciu, či sa rozlúčiť a spoločne akciu ukončiť. Na International day, kde každá krajina, ktorá sa Jamboree zúčastňuje, má za úlohu predstaviť svoju kultúru iným krajinám a na mnoho ďalších skvelých aktivít, ktoré si pre teba organizátori pripravia!

Čaká vás bohatý program a určite sa nevyhnete ani bohatému vodnému programu.

Najlepšie zážitky však vytvoria samotní účastníci!

  • Tohtoročné heslo Stredoeurópskeho jamboree:
    Scouting on new waves!

Tak dlho neváhaj a zaregistruj sa! Taktiež nás nezabudni sledovať na Facebooku a Instagrame, kde sa dozvieš o všetkých novinkách týkajúcich sa CEJ-ka. Alebo nás môžeš kontaktovať pomocou emailovej adresy cej@skauting.sk.

Teší sa na teba organizačný tím slovenského kontingentu.

Mišiak

ZDIEĽAŤ