Prihláste sa na 13. ročník Radcovského fóra

  Pozvánka
2341

Štyri dni, sto radcov z celého Slovenska, množstvo zážitkov, dve slová. Radcovské fórum. Najväčšia slovenská akcia pre radcov nebude chýbať ani tento rok. Skvelé ukončenie leta a skvelý začiatok nového skautského roka. Nezmeškaj to!

Čo je Radcovské fórum?

F-ormovanie – Radcovské fórum ti ponúkne množstvo inšpirácie do ďalšieho radcovania –zaujímavé a interaktívne prednášky, workshopy, nové informácie, skúsenosti a ešte oveľa viac.
O-riginalita – Radcovské fórum zažiješ len raz. Je jedinečným zážitkom, ktorý sa oplatí. Viac radcov na jednom mieste na Slovensku tento rok nestretneš.
R-adcovanie – Radcovské fórum je pre radcov družín a ich podradcov. Družina je srdcom zboru a radca je ten, kto ju dáva do pohybu. Prines nový vietor do plachiet vášho družinového života.
U-smev – Radcovské fórum je aj o množstve krásnych zážitkov, hier , zábavy a o stretnutí nových ľudí ale hlavne radosti zo skautingu a života.
M-otivácia – Radcovské fórum ťa namotivuje a rozprúdi v tebe energiu. Rozvíjaj sa ty a rásť bude aj tvoja družina.

Pozri si atmosféru 12. ročníka.

KTO?

Radcovia a podradcovia vo veku od 14 do 17 rokov (vrátane), maximálne 6 účastníkov za zbor.

Radcovské fórum je jedinečná udalosť, ktorej sa môžeš zúčastniť iba raz. Neváhaj a prihlás sa čo najskôr a zaži radcovskú akciu roka.

KEDY?

  • 14. – 17. 9. 2017, Mošovce
  • Poplatok – 25 €/osoba

Radcovské fórum štartuje už 14. 9., vo štvrtok večer v Mošovciach v areáli Drienok a končí v nedeľu doobeda. Pri prihlásení je možné si dopredu objednať tričko v cene 7 € (platí sa priamo na RF).

Ako sa prihlásiť?

Vyplnením online dotazníka na tejto stránke: PRIHLÁŠKA, do nedele 27. augusta.

Vybratí účastníci budú kontaktovaní do 3 dní od uzavretia prihlasovania.

Prečo?

Prečo by si to mal zažiť? Lebo sa to naozaj oplatí. Presvedčilo sa o tom už mnoho radcov pred tebou. Je sa na čo tešiť.