Hľadáme kreatívne mysle! Pridaj sa k našej rade a pomôž nám s komunikáciou

  Komunikácia, Skauting
880

Rada pre komunikáciu Slovenského skautingu (RpK) hľadá nových členov! Ak máš záujem pomôcť nám s tvorbou článkov, fotením, korektúrou textu, grafikou alebo podobnými činnosťami, tak práve teraz je tá správna chvíľa pridať sa k nášmu tímu. Hľadáme skautov a skautky, ktorí by nám pomohli komunikovať s verejnosťou aj s internými členmi organizácie.

Od nových členov by sme potrebovali približne 1 – 3 hodiny týždenne. Osobné stretnutia sú plánované raz do roka a online stretnutia sú minimálne na štvrťročnej báze. Snažíme sa časovú záťaž minimalizovať na to, aby sa funkcia člena RpK dala zvládnuť aj popri škole alebo práci.

Pokiaľ hľadáš dobrovoľnícku pozíciu, ktorá ti umožní prispieť k úspechu Slovenského skautingu a zároveň rozvíjať tvoje komunikačné a marketingové zručnosti, tak neváhaj a pridaj sa k nášmu tímu. Spoločne môžeme zlepšiť komunikáciu a posilniť našu organizáciu.

Pridaj sa k nám! Grafik, Copywriter, Fotograf či Marketingový poradca

Rada pre komunikáciu hľadá nových členov na rôzne pozície. Táto rada sa zaoberá zlepšovaním komunikácie v rámci Slovenského skautingu, ale aj v komunikácii s verejnosťou, tvorbou obsahu na sociálnych sieťach, skautskými newslettrami a písaním článkov. Hľadáme nadšencov, ktorí by sa k nám chceli pripojiť ako dobrovoľníci a pomohli nám pozdvihnúť úroveň sociálnych sietí, newsletterov a celkovo komunikácie medzi skautmi a tiež verejnosťou.

Môžete sa zapojiť do štyroch kruhov:

  • Grafici – ako ste možno zachytili, tento rok predstavíme novú vizuálnu identitu Slovenského skautingu, ktorá nám otvorí dvere kreatívnych možností našich príspevkov, dokumentov, publikácií a pod. V prípade grafického dizajnu nevyžadujeme oficiálnu odbornú kvalifikáciu, stačí nám, ak máš aspoň 2 – 3-ročnú prax vo svojom zbore a cit pre grafiku. V prípade grafikov sa potešíme, ak nám spolu s vaším záujmom práce v tomto kruhu pošlete aj príklady svojich prác. 
  • Copywriteri – tu by sme si vedeli predstaviť tvoju pomoc pri písaní pútavých článkov, reklamných kampaní, či postov na sociálne siete. Je potrebná znalosť pravopisu a skúsenosti v tejto oblasti.
  • Fotografi – už minulý rok sme začali so združovaním skautských fotografov a tvorbou skautskej fotobanky. Ak si myslíš, že tvoje fotografie by sa hodili do nášho portfólia a môžu sa objavovať na sociálnych sieťach, či v skautských časopisoch, neváhaj a ozvi sa nám. Raz za čas budeš vyslaný na skautskú akciu v tvojom okolí, ak by sa v blízkosti nenachádzal iný fotograf.
  • Marketingoví poradcovia – tu by sme potrebovali pomoc od ľudí, ktorí sa vo svojom profesnom živote venujú marketingu. Vedeli by nám odovzdať svoje skúsenosti, poradiť, ako efektívne plávať vo vodách marketingu, alebo ktoré oblasti je potrebné vylepšiť.

Ak si sa v týchto riadkoch našla/našiel, kontaktuj nás na e-maile: komunikacia@skauting.sk. Pripíš svoje skúsenosti a oblasť ktorej sa chceš venovať a čakaj na odpoveď o nás. Tešíme sa na teba!

Slovenský skauting je skvelým miestom pre dobrovoľníkov, ktorí majú záujem o rozvoj svojich zručností a stretnutie nových priateľov. Naše dobrovoľnícke pozície sú ideálne pre tých, ktorí chcú pridať svoje skúsenosti a nápady a pritom sa učiť nové veci od ostatných členov rady.